Sint en Piet 2017

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/e/4/0/kiekenhaag.be/httpd.www/modules/mod_speasyimagegallery/helper.php on line 86

sint en pietHij komt, hij komt,  ... de lieve goede Sint! 

Joepi! Ook dit jaar komt Sinterklaas bij onze kinderen in de Wijk Kiekenhaag.
We verwachten de Sint en Pieten op

zaterdag 24 november 2018 om 10.45 bij Luc en Sonja Thieleman Kiekenhaag nr 5. 

We hebben een zacht najaarsweer achter de rug maar we weten uiteraard niet of we de voetjes warm kunnen houden...Om het wachten wat aangenamer te maken mogen de mama's en papa's genieten van een hartverwarmend drankje. Ook kindjes van buiten de wijk zijn welkom maar dan wordt een bijdrage van € 3 gevraagd.

 Inschrijven voor 17 november is noodzakelijk ...er moet toch immers voldoende lekkers zijn, niet?

per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

per afgifte inschrijvingsstrook bij Danny V - Ketelaarsgras 42 

met melding van Naam - Voornaam - Adres -

Aantal kinderen van binnen de wijk

Aantal kinderen van buiten de wijk ( € 3)

 

Maar de Sint heeft dit jaar iets bijzonder in petto ! Sinterklaas is dol op kleurrijke tekeningen: 

ELK KIND UIT DE WIJK T.E.M. 10 JAAR  die een tekening of kleurplaat afgeeft aan de Sint op 24 november 2018 en waarop de kapoen ALLE GEGEVENS (dwz Naam - Voornaam - Adres - Leeftijd - Geslacht - E-mailadres ) heeft ingevuld,  ontvangt van de Sint een geschenk. Het geschenk wordt enkele dagen later thuis bezorgd.

Kleurplaten kan u hier downloaden. 

We wuiven de Sint uit om 11.30 u. 

Samengevat : inschrijven - kleuren - keeltjes smeren en sintliedjes van buiten leren!

Allen van harte welkom !

 

Foto's op de website worden met grote zorg geselecteerd. Indien u bezwaar heeft bij de publicatie van een foto, gelieve u dit te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

*** 25/11/2017***

Veel kindjes hebben er dagenlang naar uitgekeken, Sinterklaas en de Pieten komen naar de Wijk Kiekenhaag!

Met zijn witte Sintmobiel kwam hij aan bij Luc en Sonja. Sinterklaas bedankte het KiekenhaagComité voor de uitnodiging en vertelde dat hij de kindjes van de Wijk Kiekenhaag absoluut wou zien. Groot en klein zongen uit volle borst Sinterklaasliedjes; Sinterklaas maakte er ook een wedstrijd van: wie zong het mooist en het luidst: de kinderen van de Kiekenhaagwijk of hun mama's en de papa's en grootouders? Wat denk je zelf? ...De kinderen natuurlijk : hun stemmetjes waren het best opgewarmd!

De Dakpiet, de Piet met de vuile schoenen,  en de Boekpiet, de Piet met de propere schoenen, hielpen de Sint bij het ontvangen van alle mooie tekeningen. De andere Zwarte Pieten hadden nog heel wat werk om het speelgoed en snoep in te pakken tegen 6 december. Maar, het meest spannende moment van de voormiddag is toch de Sint even persoonlijk een hand te geven, hun tekening te tonen én misschien ook wel een beetje snoepgoed te ontvangen.  De kapoenen van de Kiekenhaagwijk mochten eindelijk één voor één bij de Sint. Sinterklaas luisterde aandachtig naar de grote en kleine geheimpjes , gaf goede raad voor het komende jaar en zag er heel gelukkig uit! Hij beloofde om ook volgend jaar terug te komen!

Na een drankje voor groot en klein wandelden of fietsten onze buren met hun kleine schavuiten naar huis, dromend en hopend over wat Sinterklaas en de Zwarte Pieten binnen enkele dagen in hun schoentje komen leggen......Comit welkom

Bedankt, Sonja, Luc en de talrijke vrijwilligers voor de gastvrijheid en de hartverwarmende drankjes! (25/11/2017 - DD)

 

 Foto's op de website worden met grote zorg geselecteerd. Indien u bezwaar heeft bij de publicatie van een foto, gelieve u dit te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .