sint en pietHij komt, hij komt,  ... de lieve goede Sint! 

Zoals elk jaar hebben wij voor de allerkleinsten ook dit jaar weer Sinterklaas geboekt.
De goedheilig man heeft beloofd om ook nu weer voor elk kind dat gedurende het jaar heel braaf is geweest een kleinigheidje mee te brengen.
We verwachten de Sint en Pieten op

zaterdag 25 november 2017 om 10.45 bij Luc en Sonja Thieleman Kiekenhaag nr 5. 


Aangezien we ook dit jaar weer koud weer verwachten, zullen wij voor de mama's en de papa's een natje en een klein droogje voorzien; dat maakt het wachten toch iets aangenamer...
Ook kindjes van buiten de wijk zijn welkom maar zij moeten een kleine bijdragevan € 3 betalen.

Sinterklaas zal uit de tekeningen die de kindjes maken, de 10 mooiste tekeningen selecteren. Die tekeningen zijn een extra cadeautje van de Sint waard. De cadeautjes zullen in de loop van de daaropvolgende dagen aan huis gebracht worden door iemand van het comité.

We wuiven de Sint uit om 11.30 u. 

Inschrijvingen vóór 21 november: afgifte inschrijvingsstrook bij Danny V. Ketelaarsgras 42 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op het telnr 03/779.77.26


Allen van harte welkom !

Meer info en inschrijvingsstrook.

 

Foto's op de website worden met grote zorg geselecteerd. Indien u bezwaar heeft bij de publicatie van een foto, gelieve u dit te melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .